Gebouw Crevas

Het appartementengebouw Crevas dat als eerste wordt opgeleverd in dit project, is gesitueerd op het hoekpunt van de Graaf Alardsingel en Theo Dobbestraat. Door zijn kenmerkende uitstraling markeert het op een bijzondere manier de toegang tot het nieuwe stadshart. De gevel is uitgevoerd in een lichte baksteen en in het rood is een hart verwerkt. Dit is tevens de plek waar de (parkeer-)route naar alle winkels, woningen en voorzieningen wordt aangegeven.

Op bovenstaande artist impression is woningtype A* afgebeeld. Dit type heeft een woonkamer en een slaapkamer waarbij de kamers worden gescheiden door een keuken. Totale oppervlakte van de woning is 59,7men heeft een buitenruimte op de galerij.

Appartementen in Crevas

In gebouw Crevas zijn 30 midden huurappartementen beschikbaar, variërend van 57m2 tot 59m2 en drie hoofdtypen; zo zijn er studio’s en tweekamerwoningen beschikbaar. De meeste woningen hebben een balkon of een loggia. Enkele woningen hebben een separate buitenruimte op de galerij. Een van de types heeft zelf een ruim terras. Diverse appartementen hebben een speelse woonindeling.

Het gebouw telt 5 bouwlagen, elke bouwlaag heeft 6 appartementen. Onderin het gebouw, op de begane grond bevindt zich een commerciële plint waarin aanbieders van zorg en sport zijn gepland. Alle belangrijke voorzieningen dus onder handbereik!